Uw schoonmaakbedrijf in Alkmaar

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Alkmaar of omgeving van Alkmaar? Neem dan een schoonmaker in de arm. Wij zijn het schoonmaakbedrijf dat zorgt voor een hygiënische, schone en daardoor prettige werkomgeving. Sinds jaar en dag zijn wij werkzaam in Alkmaar en omstreken. Ons uitgebreid dienstenpakket zorgt ervoor dat wij veel bedrijven van dienst kunnen zijn. Door onze flexibiliteit, worden onze werkzaamheden en werktijden altijd afgestemd op uw wensen. Wij verzorgen onder andere intern en extern onderhoud van:

• Kantoren
• Scholen
• Winkelcentra

Meer dan schoonmaak alleen bij uw schoonmaakbedrijf

Naast schoonmaak in Alkmaar, bieden wij ook andere diensten aan. Wij kunnen bijvoorbeeld uw vloeren coaten, waarbij wij door middel van verf, was of lak ervoor zorgen dat uw vloeren beschermd zijn tegen chemicaliën, vocht en vuil. Bovendien zijn gecoate vloeren eenvoudiger schoon te houden. Ook verzorgen wij graag de catering voor zowel kleine als grote ploegen. In veel gevallen verzorgen wij lunch, maar ook voor het regelen van ontbijt of een bedrijfsborrel kunt u onze hulp inschakelen.

Meer weten over ons schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Alkmaar? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en vertellen u alles over onze tarieven en mogelijkheden.